İsraf Etme, İnfak Et!

3. Tırımız yola çıktı

Suriye’deki savaş, vahim bir insani krize sebep oldu. Kimyasal silahlar ve bombalar hiç çekinmeden kullanıldı. Kadim şehirler yerle bir edildi; 500 binden fazla insan hayatını kaybetti. 5 milyondan fazla insan başka ülkelere sığındı. Halen 13.5 milyon kişi insani yardıma ihtiyaç duyuyor. 2.8 milyon kişi savaştan dolayı engelli olarak yaşıyor. İdlib’e sıkışmış 3 milyon insan ise göçe zorlanıyor.

  • Acil Yardım Gönüllüleri Derneği (ACİLDER) olarak bizler; kuruluş ilkelerimizden biri olan savaş ve doğal afetlerden fiilen etkilenen insanlara din, dil, ırk, mezhep ve bölge ayrımı yapmaksızın yardım ulaştırmaya devam ediyoruz. Bağışcılarımızdan gelen ayni/nakdi bağışları ortak çalıştığımız sivil toplum kuruluşlarıyla Suriye bölgesinde ihtiyaç duyan insanlara ulaştırıyoruz.
  • Bu kapsamda Hayrat İnsani Yardım Derneği ile bilikte organize ettiğimiz bir faaliyetle kıyafet, ayakkabı, eşya ve gıdaların içerisinde olduğu çuval ile kolileri Başakşehir mahallesi muhtarı Mehmet Fatih Yıldırım ve gönüllülerimizin katılımıyla yüklemesini gerçekleştirdik.
  • İdlib’e 3. Tırımızı 22.01.2020 tarihinde derneğimizden uğurladık.

. Hamd olsun, katkıda bulunan tüm kardeşlerimizden Rabbimiz razı olsun.