İsraf Etme, İnfak Et!

Suriye’ye yardım tırımızı uğurladık.

Suriye’deki savaş, vahim bir insani krize sebep oldu. Kimyasal silahlar ve bombalar hiç çekinmeden kullanıldı. Kadim şehirler yerle bir edildi; 500 binden fazla insan hayatını kaybetti. 5 milyondan fazla insan başka ülkelere sığındı. Halen 13.5 milyon kişi insani yardıma ihtiyaç duyuyor. 2.8 milyon kişi savaştan dolayı engelli olarak yaşıyor. İdlib’e sıkışmış 3 milyon insan ise göçe zorlanıyor.

  • Acil Yardım Gönüllüleri Derneği (ACİLDER) olarak bizler; kuruluş ilkelerimizden biri olan savaş ve doğal afetlerden fiilen etkilenen insanlara din, dil, ırk, mezhep ve bölge ayrımı yapmaksızın yardım ulaştırmaya devam ediyoruz. Bağışcılarımızdan gelen ayni/nakdi bağışları ortak çalıştığımız sivil toplum kuruluşlarıyla Suriye bölgesinde ihtiyaç duyan insanlara ulaştırıyoruz.
  • Bu kapsamda Hayrat İnsani Yardım Derneği ile bilikte organize ettiğimiz bir faaliyetle kıyafet, ayakkabı, eşya ve gıdaların içerisinde olduğu çuval ile kolileri Başakşehir mahallesi m uhtarı Mehmet Fatih Yıldırım ve gönüllülerimizin katılımıyla yüklemesini gerçekleştirdik.
  • 04.01.2020 tarihinde derneğimizden uğurladık.